Service      Contact      Winkelwagentje      Home  
     

Portable DVD speler
Carkit inbouw Totaal pakket
Carkit - inbouw - toebehoren
Bluetooth carkits en Headsets
Carkit Nokia
Carkit Siemens
Carkit SonyEricsson
Carkit Motorola
THB Carkits
Mr. Handsfree
Originele Nokia carkit onderdelen
Carkit Toebehoren - Diversen
Navigatie systemen
Clarion Navigatie
Pioneer Navigatie
VDO Navigatie
Blaupunkt Navigatie
Sony Navigatie
Becker Navigatie
Kenwood Navigatie
Navman hand navigatie
Airmount..! Montage beugel voor display montage
GSM Toestellen
Nokia
Nokia N-Gage products
Siemens
Ericsson en Sony
Motorola
Samsung
LG
Panasonic
Philips
Alcatel
Sendo
CCM Plugin carkit:
CCM plugin carkit Navigator en Roadster
CCM Extender - Microfoon - Headset
COBRA portofoons
Cobra MT-500
Cobra MT-700
Cobra MT-900 prof.
Helm headsets Cobra
Jabra headsets
Bluetooth headset..!!
EarSet
EarWrap
EarBoom
EarBud
Earwave Boom
Earwave But
Mac-Neck Handsfree
Nokia en Siemens
Hoe werkt het?
Digitale Camera Producten
DIGITALE CAMERA´S
Diverse CAMERA TASJES
Laders voor digitale foto accu´s
GEHEUGENKAARTEN
Statieven
Diverse Card Readers
NEGATIEF SCANNERS
Accu Digitale Foto camera
Canon
Olympus
Panasonic
Sony
Fuji
JVC
Minolta
Nikon
Kodak
Yashica - Konica
Accu Digitale Video camera
Canon
JVC
Sony
Panasonic
Hitachi
Nikon
Samsung
Sharp
Accu voor video camera´s
Amstrad
Canon
Hitachi
JVC
Minolta
Olympus
Panasonic
Sharp
Samsung
Sony
Acculader universeel
diverse producten en accu´s
Accu mobiele telefoons
AEG/NEC
Alcatel
Bosch
Diverse Merken - Maxon - Mitsubishi - Philips
Ericsson - Sony
Motorola
Nokia
Panasonic
Samsung
Sagem
Siemens
Kabels en producten [>>nieuw<<]
SCART Schakelbox
Fire Wire kabels
USB Kabel Hi-speed
USB diverse producten
USB Verlengkabel
USB Kabels A-B
USB Kabels A-A
Goldline Kabels (vergulde pluggen)
Coax kabels
Optische Kabels
Scart kabels en Adapters
Standaard audio/video Kabels
Diverse Tulp kabels
Aansluitkabels apparatuur
Huistelefoons FUN
Disney
Looney Tunes
Snoopy
Betty Boop
Scooby doo
Classic Phone..!!
Kiss en diversen
Harley Davidson
Barbie
Garfield
Sesame Street
ELVIS
Klokken en FOTOFRAME FUN
Disney
Looney Tunes
FOTO frame
Losse Accessories
Portable Headsets :
12v Autoladers en 220v Thuisladers :
Tasjes en Antenne´s
Computer diverse/ Laptop voeding
Laptop voeding
Laptop Tas
Diverse
Siemens Dect
FRONTJE Nokia 3310 en 3410
Display´s en onderdelen
Datakabels & Software
>> Fun, Handig en TOOLS
>> Universe Afstandsbedieningen
>> Originele Nokia producten
Originele Nokia Bureau laders
Originele Color Nokia 3310 en 3330 Tasjes
Originele Nokia Tasjes..!
 
Algemene Voorwaarden
Bedrijfsinfo
--> Categorie: Siemens 

 

Siemens C60 Grijs

Deel je emoties met anderen De Siemens C60 combineert een klassiek design met hypermoderne technologie. Het kleurendisplay met maar liefst 4096 kleuren geeft afbeeldingen haarscherp weer. Met Multimedia Messaging (MMS) kun je geluiden en afbeeldingen combineren. Leg de kostbaarste momenten vast, bijvoorbeeld de eerste stapjes of zelfs de eerste woordjes van je kind. Met de optionele opklikbare camera (met flits!) kan je op elk moment foto’s maken, of het nu dag is of nacht. Of neem unieke geluiden op met de opname-functie. Met maar liefst 250 uur standby-tijd is de Siemens C60 op maat gemaakt voor mensen die veel onderweg zijn. Het toestel is verrassend eenvoudig te bedienen en zijn kleuren-scherm geeft alle menu’s glashelder weer. En uiteraard kun je altijd nog een extra persoonlijke ‘touch’ aan je C60 geven. Met een van de zes bijbehorende CLIPit-covers bijvoorbeeld. Bij de accessoires voor deze multi-functionele telefoon hoort ook de handige Car Kit Comfort, waarmee je in de auto comfortabel kunt communiceren.


Euro 165,00


Hoeveelheid:
 
 

Siemens C60 Sky

Deel je emoties met anderen De Siemens C60 combineert een klassiek design met hypermoderne technologie. Het kleurendisplay met maar liefst 4096 kleuren geeft afbeeldingen haarscherp weer. Met Multimedia Messaging (MMS) kun je geluiden en afbeeldingen combineren. Leg de kostbaarste momenten vast, bijvoorbeeld de eerste stapjes of zelfs Met de optionele opklikbare camera (met flits!) kan je op elk moment foto’s maken, of het nu dag is of nacht. Of neem unieke geluiden op met de opname-functie. Met maar liefst 250 uur standby-tijd is de Siemens C60 op maat gemaakt voor mensen die veel onderweg zijn. Het toestel is verrassend eenvoudig te bedienen en zijn kleuren-scherm geeft alle menu’s glashelder weer. En uiteraard kun je altijd nog een extra persoonlijke ‘touch’ aan je C60 geven. Met een van de zes bijbehorende CLIPit-covers bijvoorbeeld. Bij de accessoires voor deze multi-functionele telefoon hoort ook de handige Car Kit Comfort, waarmee je in de auto comfortabel kunt communiceren.


Euro 165,00

Hoeveelheid:
 
 

Siemens C62 Eagle White

All ears and eyes De Siemens C62 is ontikkeld om leuke momenten onmiddelijk te delen met vrienden. Uitgerust met multimedia messaging (MMS), kunt u kleuren foto´s nemen met de easy-to-use bevestigbaar QuickPic Camera met flits. Dus foto´s nemen en delen van je favouriete zanger in actie of van het topfeest waar je je bevindt, kan niet makkelijker. Zijn moderne design, drie-toon kleuren-schema, bar keypad layout en chrome knopjes maken het een stijlvol statement. Polyphonische beltonen, leuke games en organisatie software – zoals Kalender - zitten in dit kleine toestel, en zijn makkelijk te gebruiken dankzij een simpele interface. Plus, een GPRS faciliteit wat inhoudt dat downloaden van logos, beltonen en beelden vanuit de grote keuze op http://www.my-siemens.com/city uiterst gemakkelijk is.


Euro 185,00


Hoeveelheid:
 
 

Siemens CL50

De elegante CL50 is een stijlvolle, opklapbare mobiele telefoon met een groot aantal functies. Het elegante, lichte toestel (slechts 73 gram) is leverbaar in de kleur, champagne gold en is voorzien van een fraai blauw dual display. De CL50 combineert de nieuwste trends met hoogstaande technologie en is het perfecte toestel voor de modebewuste, dynamische gebruiker van vandaag. De CL50 heeft een praktische én een leuke kant: polyfone geluiden, emotive messaging via SMS en EMS (Enhanced Messaging Service) en bellerafhankelijke belsignalen. De CL50 is met recht een toestel voor de veeleisende modebewuste gebruiker. Met de geïntegreerde WAP1.2.1-browser hebben gebruikers van de CL50 overal en altijd toegang tot het internet. Het dual band toestel (GSM 900/1800) biedt de modernste functies met persoonlijke, gebruikersvriendelijke opties. Voor het toestel is tevens een groot aantal originele Siemens-accessoires leverbaar, zoals de Li-ion 600mAh-batterij, een batterijlader en een headset met push-to-talk-toets.


Euro 255,00


Hoeveelheid:
 
 

Siemens M55

Alles is mogelijk, elke moment telt en avonturen meemaken. De M55 is de juiste begeleider, altijd en overal. Laat uw creativiteit de vrije loop met de geïntegreerde "Cubasis" Mobile Synthesizer, verras anderen met uw muzikale talent en componeer onmiskenbare, unieke composities.


Euro 195,00


Hoeveelheid:
 
 

Siemens MC60 Titan

Het plezier dat je deelt met anderen De Siemens MC60 overtuigt niet alleen door zijn aansprekende, x-vormige toetsendesign. Hij biedt ook de modernste technologie op het gebied van ‘digital imaging’ en ‘picture messaging’. Met dit handige apparaat kun je je vrienden ten volle laten delen in het plezier dat je beleeft, op elk moment en overal. Met de geïntegreerde camera neem je foto’s met slechts één klik op de knop. De momenten die je hebt vastgelegd, kun je op het 4096 kleurendisplay bekijken of doorsturen naar je vrienden. De MC60 is leverbaar in de futuristische kleur Titanium. Bovendien zijn er verwisselbare CLIPit-covers in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar. The party never stops, met Siemens MC60. Een keur van polyfone beltonen is al voorgeïnstalleerd, maar je kunt ook helemaal je eigen soundtrack maken en deze gebruiken als beltoon. De tijd van “jammer dat ik er niet bij kon zijn” is voorbij. Met de MC60 kun je er altíjd bij zijn.


Euro 245,00


Hoeveelheid:
 
 

Siemens S55

De eerste Siemens mobiel met kleuren display. U kunt nu foto´s maken met een maximale grootte van 640x480. Met een gemiddelde byte grootte van 40kb. Minimale grootte 160x120 met 6kb. U kunt de foto´s met MMS, IR, E-mail en Bluetooth verzenden. En een Siemens die in de Verenigde Staten gebruikt kan worden; Tri-band uitvoering!


Euro 265,00


Hoeveelheid:
 
 

Siemens S55 Blauw met digitale camera

De eerste Siemens mobiel met kleuren display. En bovendien met Camera U kunt nu foto´s maken met een maximale grootte van 640x480. Met een gemiddelde byte grootte van 40kb. Minimale grootte 160x120 met 6kb. U kunt de foto´s met MMS, IR, E-mail en Bluetooth verzenden. En een Siemens die in de Verenigde Staten gebruikt kan worden; Tri-band uitvoering! Dit toestel is te gebruiken i.c.m. de nieuwe generatie accessoires van Siemens. NIET meer met de oude accessoires t.b.v. de 25-, 35-, 50-serie.


Euro 310,00


Hoeveelheid:
 
 

Siemens SL55

Indrukwekkend: de SL55 is een erg bijzondere mobieltje - het verenigt buitengewoon design met de nieuwste innovatie en stijl. Kleiner en lichter dan ooit, onthult zijn binnenste kwaliteiten wanneer hij opengeschoven wordt, en het mooie toestenbord te voorschijn komt. De SL55 ziet er niet alleen maar erg goed uit, het is ook een multi-functioneel apparaat. En dankzij Tri-band wereldwijd te gebruiken. Het kleurendisplay met 4096 kleuren is ideaal om MMS foto´s te vertsuren en ontvangen. Foto´s kunnen gemaakt worden en de externe digitale camera, met geïntegreerde flits. Die kunnen naar andere MMS apparaten of naar email adressen verstuurd worden. Extra eigenschappen zoals polyphionische beltonen, VoiceControl, Handsfree-functie, Java™ Wireless Technologie voor meer speelplezier, GPRS en WAP zijn voor de SL55 vanzelfsprekend. De SL55 als Business Planner: het synchroniseert draadloos en automatisch Contacten en Afspraken met de PC of PDA, wat slechts enkele seconden duurt. De SL55 gebruikt de nieuwste Java™ Technologie om makkelijk tussen Zaken-, Reis- en Amusementsgebruik te wisselen.


Euro 369,00


Hoeveelheid:
 
 
terug
Heeft u vragen of wilt u wat bestellen dan kunt u bellen met: 0031 592 40 50 85 (Nu ook carkit inbouw in Belgie..!!)
Service | Contact | Winkelwagentje tonen | Home
 
© GSMTotaal.BE 1999 - 2004